WorldStream

Kom meer te weten over WorldStream als een toonaangevende provider

Over WorldStream

Over WorldStream 10yearsbadge

WorldStream, opgericht in 2006, is een gerenommeerde internet service provider (ISP) met duizenden klanten over de gehele wereld. De reden dat klanten uit USA, Duitsland, China, Spanje en veel meer landen voor WorldStream hebben gekozen, is omdat wij een organisatie zijn met jarenlange ervaring en hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers die altijd de hoge verwachtingen van u als klant waarmaken.

Onze technische professionals helpen onze zeer gewaardeerde klanten door een zeer beveiligde omgeving te creëren voor de meest kritische applicaties en services. Een van de beste voordelen van WorldStream is de geweldige waarde voor geld ratio en daarom hosten wij met de meest ideale efficiëntie.

Wij bieden 'onbeheerde' of 'unmanaged' hosting diensten, wat inhoudt dat we zo snel mogelijk werken om u te voorzien van de beste hardware en een besturingssysteem; de rest is aan u.
Als u echter tegen problemen aanloopt of een speciaal verzoek heeft zijn we in staat om u ermee te helpen. In sommige gevallen zullen we een toeslag in rekening brengen voor 'managed support'. We zullen dit altijd vooraf met u bespreken.

WorldStream heeft bewezen om een betrouwbare hosting partij te zijn met een groei van meer dan 1100% in de laatste 5 jaar en is nog steeds een van de snelst groeiende bedrijven in Europa.
Of u nu op zoekt bent naar aanpasbare hardware, super snelle verbindingen, ultieme DDoS bescherming of betaalbare dedicated servers: WorldStream biedt u de beste prijzen aan.

rij met knoppen

Haal het maximale uit uw online wereld.
Bel ons: +31 (0) 174 - 712 117 of stuur ons een e-mail.