Datacenters

Kom meer te weten over WorldStream als een toonaangevende provider

Datacenter info

Onze Datacenters

Datacenters

De housing faciliteit is de belangrijkste factor voor een toonaangevend bedrijf. Vanwege dit feit heeft een dochteronderneming van WorldStream zeer goed beveiligde datacenters gebouwd naar TIER3 normen genaamd Greenhouse Datacenters . De datacenters zijn d.m.v. meerdere geografisch gescheiden paden verbonden met onze netwerk PoPs om op deze manier de kans op onderbreking te voorkomen.

Perfecte uptime garantie
Vanwege ons perfect ontworpen elektriciteitsnetwerk kunnen wij u garanderen dat de elektriciteit naar uw server altijd ondoorbroken werkt. Het geheel is ingericht volgens de TIER3 normen en dit betekent dat, bijvoorbeeld, een apparaat in het datacenter defect raakt een tweede apparaat het geheel overneemt.

Nieuwste UPS technologie. Groen!
Onze ononderbroken power supply units (UPS) zijn zeer efficient. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek van Eaton is het mogelijk om een efficiëntie te bereiken van 99%. Deze resultaten zijn haalbaar door geavanceerde technologie en zorgt voor continuïteit met maximale bescherming.

Generator sets
Als er een onderbreking plaatsvindt in het energienetwerk van onze leverancier, hebben wij meerdere 800kVa generatoren klaarstaan. Deze generatoren zijn 24/7 voorverwarmd waardoor de generatoren het gehele datacenter binnen enkele seconden kunnen voeden.

Koeling
Een constante temperatuur is zeer belangrijk voor de hardware in het datacenter en daarom gebruiken wij N+1 down flow koeling units. De verhoogde vloer in het datacenter gecombineerd met geperforeerde tegels maakt het mogelijk om zeer precies de koeling daar te krijgen waar het nodig is voor de meest ideale en efficiente koeling.

Datacenter faciliteiten

Hoofdvestiging

Onze hoofd faciliteiten voor dedicated servers en colocatie zijn gesitueerd in Greenhouse Datacenters in Nederland.

Partner informatie
rij met knoppen

Haal het maximale uit uw online wereld.
Bel ons: +31 (0) 174 - 712 117 of stuur ons een e-mail.