Vacatures

We hebben de volgende vacatures beschikbaar

Onze vacatures

WorldStream is een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Hierdoor zijn wij continu op zoek naar enthousiaste professionals om ons team te versterken.
Stuur ons gerust een open sollicitatie wanneer er geen open vacatures zijn, of wanneer u ervan overtuigd bent dat u op een andere manier een aanwinst voor WorldStream zal zijn.

Medior Developer (voltijd)

Onze afdeling Development is op zoek naar twee enthousiaste Medior Developers. In deze functie hou je je onder andere bezig met de (door)ontwikkeling van onze backend- en frontendsystemen, werk je aan nieuwe functies en verbeter je beveiligingsmaatregelen.
Download de volledige vacature

Medior Support Engineer (voltijd)

Voor onze afdeling Support zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven Medior Support Engineer. Als Medior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Dit varieert van support leveren aan klanten met technische vraagstukken of problemen tot aan het installeren van een nieuwe infrastructuur op de datavloer. De variatie maakt het werk erg uitdagend.
Download de volledige vacature

Junior Support Engineer (voltijd)

Voor onze afdeling Support zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven Junior Support Engineer. Als Junior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Dit varieert van support leveren aan klanten met technische vraagstukken of problemen tot aan het installeren van nieuwe server racks.
Download de volledige vacature

Provisioning Engineer (voltijd)

Weinig IT-ervaring? Geen probleem, we leiden je op om een Provisioning Engineer te worden. In deze functie leer je hoe je nieuwe servers installeert, onze datacenterinfrastructuur uitbreidt, basics in Linux- en Windows-besturingssystemen en veel meer!
Download de volledige vacature

Stageplekken

Momenteel zijn er geen stageplekken beschikbaar.

WorldStream is een snelgroeiende Internet Service Provider (ISP) met wereldwijd eigen datacenters. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Naaldwijk. Wij zijn gespecialiseerd in dedicated servers en colocatie. Voor het beheer van onze systemen zijn wij op zoek naar enthousiaste stagaires! WorldStream is een erkent leerbedrijf en is op zoek naar nieuw talent. We bieden stageplekken aan in de volgende opleidingen:

  • ICT-beheerder
  • Medewerker beheer ICT
  • Medewerker ICT

Na doorlopen van een succesvolle stageperiode bieden wij uitzicht op een vaste aanstelling. Geïnteresseerd in een stageplek bij WorldStream? Contacteer ons op jobs@worldstream.nl.

rij met knoppen

Wilt u meer weten over de vacatures hierboven?
Bel ons: +31 (0) 174 - 712 117 of stuur ons een e-mail.