Vacatures

We hebben de volgende vacatures beschikbaar

Onze vacatures

WorldStream is een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Hierdoor zijn wij continu op zoek naar enthousiaste professionals om ons team te versterken.
Stuur ons gerust een open sollicitatie wanneer er geen open vacatures zijn, of wanneer u ervan overtuigd bent dat u op een andere manier een aanwinst voor WorldStream zal zijn.

Medior of Senior Cloud Engineer (voltijd)

Werken aan nieuwe producten binnen een nieuw te vormen team? Voor het team Virtual infrastructure zijn we per direct op zoek naar enthousiaste Cloud Engineers.
Download de volledige vacature

Medior of Senior Developer (voltijd)

Onze afdeling Development is op zoek naar enthousiaste Developers. In deze functies hou je je onder andere bezig met de (door)ontwikkeling van onze backend- en frontendsystemen, werk je aan nieuwe functies en verbeter je beveiligingsmaatregelen.
Download de volledige vacature

Junior of Medior Support Engineer (voltijd)

Voor onze afdeling Support zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven Support Engineer. Als Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Dit varieert van support leveren aan klanten met technische vraagstukken of problemen tot aan het installeren van een nieuwe infrastructuur op de datavloer. De variatie maakt het werk leuk en uitdagend tegelijk.
Download de volledige vacature

Provisioning Engineer (voltijd)

Weinig IT-ervaring? Geen probleem, we leiden je op om een Provisioning Engineer te worden. In deze functie leer je hoe je nieuwe servers installeert, onze datacenterinfrastructuur uitbreidt, basics in Linux- en Windows-besturingssystemen en veel meer!
Download de volledige vacature

Financial Controller (voltijd)

Heb jij een drang naar verbetering? Ben je pragmatisch en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe finance collega.
Download de volledige vacature

Stageplekken

Momenteel zijn er geen stageplekken beschikbaar.

rij met knoppen

Wilt u meer weten over de vacatures hierboven?
Bel ons: +31 (0) 174 - 712 117 of stuur ons een e-mail.