Vacatures

We hebben de volgende vacatures

Onze vacatures

WorldStream is een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Hierdoor zijn wij continu op zoek naar enthousiaste professionals om ons team te versterken.
Stuur ons gerust een open sollicitatie wanneer er geen open vacatures zijn, of wanneer u ervan overtuigd bent dat u op een andere manier een aanwinst voor WorldStream zal zijn.

Junior Support Engineer (fulltime)

Voor onze afdeling Support zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven Junior Support Engineer. Als Junior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket, dit varieert van support leveren aan klanten met technische vraagstukken of problemen tot aan het installeren van nieuwe server racks.
Download de volledige vacature

Medior Support Engineer (fulltime)

Voor onze afdeling Support zijn wij opzoek naar een enthousiaste en gedreven Medior Support Engineer. Als Medior Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket, dit varieert van support leveren aan klanten met technische vraagstukken of problemen tot aan het installeren nieuwe infrastructuur op de datavloer. De variatie maakt het werk erg uitdagend.
Download de volledige vacature

rij met knoppen

Wilt u meer weten over de vacatures hierboven?
Bel ons: +31 (0) 174 - 712 117 of stuur ons een e-mail.